مقالات سایت

عرقیات گرم برای زمستان

عرقیات گرم

با شروع سرما باید در نوع رژیم غذایی تجدید نظر کنیم یکی از این تغییر رژیم ها استفاده از عرقیات گرم میباشد.

با کاهش دمای هوا، بدن شروع به تولید گرما می‌کند تا تعادل دمای بدن را حفظ کند.

برای این هدف بدن دو راه را انتخاب می‌کند که یکی ذخیره چربی و دیگری تامین سوخت از طریق مصرف برخی مواد غذایی مقوی است.

بنابراین توجه به رژیم غذایی در فصل سرما از اهمیت بسیاری برخوردار است.

مزاج فصل زمستان

مزاج‌ها در هر فصل متغیر است.

مزاج فصل پاییز سرد و خشک است و مزاج فصل زمستان سرد و تر است.

در سن میانسالی (از سن 40 سالگی تا 60 سالگی) مزاج‌ها معمولا سرد و خشک است

و در سن پیری (از 60 سال به بالا) سرد و تر است،

خشکی پوست و اگزما در فصل پاییز بیشتر می‌شود،

بنابراین یکی از تمهیدات لازم برای افراد بین 40 تا 60 سال چرب کردن پوست و استفاده از غذاهای گرم و تر مثل آبگوشت و انواع آش و سوپ‌های سنتی می‌باشد.

عرقیات گیاهی گرم کدامند؟

از جمله عرقیات گرم می‌توان به گلاب، عرق آویشن، عرق بادرنجبویه، عرق بومادران، عرق بهار نارنج، عرق پونه، عرق چهل گیاه، عرق دارچین، عرق رازیانه، عرق زیره، عرق شوید، عرق کاکوتی، عرق گزنه، عرق نسترن، عرق نعناع و عرق هل اشاره نمود.

مصرف این عرقیات می تواند از ابتلا به سرماخوردگی در فصل زمستان کمک نماید.

مقالات مرتبط

150 گیاه به زبان آذری

تفاوت عرقیات سنتی و صنعتی

مفیدترین عرقیات گیاهی

خواص عرقیات گیاهی در یک نگاه